Zoso

Zoso kleding
zoso blazer

Zoso

Zoso is een damesmode merk dat staat voor stijl, gemak en comfort. Het mooie van dit merk is dat het elke 6 weken een nieuwe collectie aanbiedt wat past in de het modebeeld van dat moment. Zoso heeft een erg herkenbare stijl.

De collectie van Zoso is sportief met een vrouwelijk touch. Denk aan een legging met sport details zoals een bies aan de zijkant en mooie tunieken voor erop. De collectie van Zoso is perfect op elkaar afgestemd zodat de items goed bij elkaar passen.

 

Kleding met sportieve details

Zoso is sportief kleding merk voor de vrouw die erg graag goed maar comfortabel uit ziet. De collectie van Zoso heeft zowel trendy sportpakken als sportieve tunieks. Dus vind jij het belangrijk om er stijlvol bij te lopen maar staat comfort bij jou in een hoog vaandel?

Dan is Zoso perfect voor jou! Zoso gebruikt vaak klassieke kleuren als donkerblauw, zwart, wit en offwhite. Het zijn dus items die je meerdere jaren kan dragen en die niet snel uit de mode raken!

 

Zoso online bestellen

Je kan de kleding van Zoso vinden in onze winkel in Hardinxveld-Giessendam of online bestellen in de webshop. Wil je op je gemak de kleding passen dan zien we je graag in de winkel, heb je daar geen tijd voor?

Bestel het dan in de shop en wij zorgen dat je de nieuwe Zoso items snel in huis hebt. Heb je ze voor 16:00 besteld dan worden deze de volgende dag geleverd.