Poools

Poools

Dameskleding met een stoere en vrouwelijke look

Zoek je stoere en mooie dameskleding dan zeg je Poools.Het nederlande modemerk Poools  heeft aandacht voor kwaliteit, details en pasvorm wat het draagcomfort vergroot. Door het gebruik van fijne elastische en vooral comfortabele stoffen heeft Poools een goede pasvorm en een fijn draagcomfort.

Het Nederlandse modelabel Poools bestaat sinds 2000. Poools brengt 4 collecties per jaar, en is verkrijgbaar bij ruim 300 verkooppunten in Nederland, Duitsland en Canada.
Vanuit een monumentaal klooster te midden van de uiterwaarden ontwerpt een enthousiast team de Poools collecties.

 

Poools story

Het Poools team bestaat uit vrouwen, zij weten wat vrouwen belangrijk vinden. Zoals een goede pasvorm en een fijn draagcomfort. Wij werken daarom graag met elastische, comfortabele materialen.
De Poools collecties kenmerken zich door de vrouwelijke en stoere styling. Details krijgen onze volle aandacht, en creëren mede de perfecte look.

Met felle kleuren, ruiten of andere prints laat Poools zien dat het een echte musthave merk is voor in de garderobe. De collecties zijn verkrijgbaar in de maten 30 tot en met 46.
De Poools collecties  die je bij ons in de winkel en online kan vinden bestaan uit blazers, pullovers, vesten, rokken, T-shirts en tops en deze kan je uiteraard  zakelijk of als vrije tijdsmode dragen.

Poools en Froukje

Sinds vorig jaar is Froukje de Both het gezicht van Poools en heeft ze een aantal favoriete items geselecteerd die vanaf de najaarscollectie 2019 verkrijgbaar zijn.
Deze items zal je straks ook online en in de winkel bij Sistersmode kunnen vinden.

Poools in de winkel en online

In onze winkel in Hardinxveld kan je een de gehele Poools collectie op je gemak bekijken en passen. Mocht je echter geen tijd hebben om langs te komen kan je deze ook online bij ons bestellen.

Zoek een selecteer de mooiste items en wij zorgen voor een snelle levering en verzenden deze gratis.


Je hebt zojuist dit product aan het winkelwagentje toegevoegd: