Para Mi

Para Mi All about the trousers

Para Mi broeken

Het Nederlandse merk Para Mi is gespecialiseerd in damesbroeken en richt zich daarbij op de modebewuste vrouw. De Para mi broeken zijn niet alleen trendy, maar hebben ook een perfecte pasvorm en een hoog draagcomfort. Daarom mochten ze natuurlijk niet in de collectie van Sisters mode ontbreken. Je vindt de broeken in onze boetiek, maar bestelt ze ook gemakkelijk online. En het is niet alleen het draagcomfort waar de broeken bekend om staan, ze hebben ook een hele goede prijs-kwaliteitsverhouding. Voor een leuke prijs haal je een tijdloze broek in huis waar je erg lang plezier van hebt. Wie wil dat nou niet? Tevens zijn deze broeken goed te combineren met het merk Geisha wat je ook bij ons in de shop zal vinden.

 

Broeken van Para Mi , de broek met de perfecte pasvorm 

De collectie  Para Mi broeken bestaan elk seizoen uit een aantal tijdloze modellen. Deze broeken zijn verkrijgbaar in verschillende stoffen, kleuren en wassingen. Daarnaast worden er altijd een aantal nieuwe ontwerpen met bijzondere details aan de collectie toegevoegd. Tijdloos of bijzonder; elke broek is gemaakt van hetzelfde, kwalitatief zeer goede stretchmateriaal. Bij het ontwerpen van Para Mi broeken houdt men namelijk in het bijzonder rekening met de pasvorm, het draagcomfort en de kwaliteit. Want een broek moet er niet alleen goed uitzien, maar ook lekker zitten en lang meegaan. Als je eenmaal een keer een broek van Para Mi hebt gedragen, is de kans groot dat je geen ander merk broek meer wilt.

 

Para Mi broeken kopen in de webshop of winkel

De broeken van dit mooie merk zijn bij ons zowel in de webshop als de winkel in Hardinxveld-Giessendam te verkrijgen.

Woon je in de buurt kom dan zeker eens binnenlopen om geheel vrijblijvend de broeken van Para Mi te passen onder het genot van een kopje koffie.

Wij zijn ervan overtuigd dat je verrast zult zijn door de goede pasvorm en wij niet voor niets zo enthousiast zijn over deze broeken van Parami en dit echt de broek is met de perfecte pasvorm.

Je hebt zojuist dit product aan het winkelwagentje toegevoegd: