Over Ons

Welkom in onze webwinkel en leuk dat je wat meer over ons wil weten.

Ik ben Elena en de eigenaar van Sistersmode en de daarbij behorende webshop.

Sisters in 2015

Wat in 2011 begon met een boetiek van ongeveer 40m2 is door de jaren heen uitgegroeid tot een mooie winkel die bijna 4x zo groot is geworden.

We zijn na het overnemen van de toenmalige winkel  aan het klein Diepje gestart met een aantal nieuwe kleding merken, waarvan we tot op heden het merk Expresso nog steeds in de collectie hebben.

Door de jaren heen zijn daar ondermeer het Nederlandse merk Geisha en Smashed Lemon wat bekend is van de jurkjes aan toegevoegd.

We zijn in 2015 verhuisd naar een ander pand aan de Peulenstraat wat we eerst volledig hebben gerestyled naar onze wensen.

Deze locatie aan het water de Wiel had een warme en vooral sfeervolle uitstraling.

Vanaf medio 2018 zijn we verhuisd naar ons huidige pand aan de Peulenstraat 218.

We hebben in deze winkel een groot gedeelte van ons oude interieur verwerkt om zo de uitstraling en identiteit van Sistersmode te behouden.

Daarnaast zijn er nieuwe wanden geplaatst waarin de collectie nog beter tot zijn recht komt en onze klanten ervaren dit als positief.

Door de grotere oppervlakte hadden we ook de mogelijkheid om de paskamers ruimer op te zetten en de winkel te voorzien van een ruime koffiehoek.

Wij vinden de totale inrichting geslaagd en nodigen je dan ook van harte uit in de winkel om het eens van dichtbij te bekijken.

 

Uiteraard onder het genot van een lekker kopje koffie.