Expresso

De nieuwste mode van Expresso vind je bij Sisters

Expresso

Expresso is een Nederlands modemerk met een duidelijk eigen handschrift en in het bijzonder een uitgesproken vrouwelijke signatuur. Niet verwonderlijk, want dat heeft er mee te maken dat zowel onze oprichtster als ruim 70% van ons team vrouw is, in vergelijk met andere kledingmerken is dit best veel. En wie beter dan vrouwen weten hoe mode een vrouw mooier kan maken.

Met haar collecties willen ze jou daarnaast helpen om je sterkste punten te accentueren en om die reden je zwakkere punten geraffineerd te verbloemen. Bovendien beschikken de collecties over een uitstekende pasvorm en een maatvoering waardoor je altijd wel een item kan vinden in een maat die loopt van 34 t/m 46. Kortom, uit dit alles blijkt dat elegantie, comfort, originaliteit en individualiteit voorop staan bij Expresso.

Kleding van Expresso bestel je bij Sisters mode

Kleding van dit Nederlandse modemerk wordt daardoor ontworpen voor vrouwen met een uitgesproken visie. Zodat tenslotte ieder kledingstuk de vrouw complementeren en mooier zal maken. Dat is immers waar mode voor bedoeld is. De nieuwste collecties vind je daardoor bij Sisters mode, ten eerste in onze boetiek en ten tweede online in de webshop. Kenmerkend voor de collecties zijn bovendien de prachtige ontwerpen en in het bijzonder de kwaliteit van de materialen. Daarnaast ontwerpen de designers elk jaar vier collecties, met daartussen kledingstukken die passen bij verschillende thema’s die daarnaast gericht zijn op het seizoen. De nieuwe voorjaarcollectie is zoals gezegd nu verkrijgbaar. Loopt het seizoen bijvoorbeeld op zijn einde? Dan shop je de prachtige kledingstukken uit de collectie tevens online in de expresso outlet.

Kleding voor de moderne vrouw

Dit is daarom hét merk voor de moderne vrouw. Het biedt immers prachtige collecties met keuze uit tal van verschillende kledingstukken. Zo is er in de eerste plaats echt voor iedere vrouw wat wils.

Daarnaast wordt er ieder seizoen een nieuwe collectie op de markt gebracht, waardoor je jaarlijks naar vier collecties trendy kleding kunt uitkijken. Bovendien is elke collectie onderverdeeld in verschillende categorieën, waardoor het nog makkelijker wordt om je favoriete kledingstuk te vinden. Wat je ook kiest; met een outfit van dit mooie merk zie je er immers altijd stijlvol en modern gekleed uit. Ook als je deze outfit in het geval hebt gekocht in de sale.

Je hebt zojuist dit product aan het winkelwagentje toegevoegd: