0item(s)

U heeft geen artikelen in de winkelwagen.

Product was successfully added to your shopping cart.

Veilig online betalen

 

iDeal                paypal

 

 

Alle iDeal betalingen worden afgehandeld door Sisow. Sisow is een payment service provider waarbij je veilig via iDEAL kunt betalen. IDEAL is online betalen via je eigen telebankiersysteem thuis. Hieraan doen mee ABN-AMRO, Fortis, Rabobank, ING, Friesland bank en de SNS bank. Deze payment provider verzorgt de afhandeling van de transacties. Jouw gegevens worden gecodeerd verstuurd via een beveiligde lijn. Als Sisow jouw betaling ontvangt en gecontroleerd heeft krijgen wij een akkoord en gaan wij jouw bestelling verwerken. Je krijgt via mail een orderbevestiging. Het is daarom belangrijk dat je het juiste mailadres invult. Via de orderbevestiging geven wij aan dat de bestelprocedure succesvol is verlopen en dat wij je order hebben ontvangen.

 

Betalen met Paypal

Wij bieden tevens het gemak van afrekenen met PayPal express checkout, uw adres gegevens worden hiermee automatisch geladen wat afrekenen nog makkelijker maakt.

Overboeken per bank

Ook heb je de mogelijkheid de betaling per bank over te maken. In dat geval zal je bestelling worden verzonden als de betaling bij ons is bijgeschreven.

Het factuurbedrag kan je overmaken op rekeningnummer: NL83INGB0004412899

 

Betalen in de winkel bij afhalen

Een bestelling afhalen in de winkel behoort ook tot de mogelijkheden, plaats je bestelling in de webshop en reken deze pas af als je de bestelling komt afhalen in de winkel.

 

 

Op alle overeenkomsten en geschillen tussen partijen is het Nederlandse recht van toepassing. Alle prijzen staan vermeld in euro's en zijn inclusief BTW.

 

Sistersmode
Peulenstraat 218
3371 AS Hardinxveld-Giessendam


Telefoon: 0184-611776
Email: info@sistersmode.nl


KvK-nummer: 53164636
BTW-nummer: NL 229322207B02

Bank: NL83INGB0004412899

Sistersmode links