Algemene voorwaarden

Identiteit van de ondernemer

Sisters mode
Peulenstraat 218
3371 AS, Hardinxveld-Giessendam
KvK:  53164636
BTW nr.:  NL 002387808B54

Je kunt ons bereiken via: 

Telefoonnummer: 0184-611776
email: info@sistersmode.nl
Facebook: https://www.facebook.com/sistersmode
Pinterest:   https://nl.pinterest.com/sistersmode/
Instagram: https://www.instagram.com/sistersmode_hardinxveld/

Sisters mode is 5 dagen per week telefonisch bereikbaar:
Dinsdag t/m zaterdag van 10.00 uur tot 17.30 uur

De overeenkomst

1.Je doet online zaken met Sistersmode in een veilige web omgeving. Alle pagina’s die je bekijkt zijn zo beveiligd dat ze versleuteld en onleesbaar voor derden worden verstuurd.
2.Als je een bestelling bij ons plaatst, krijg je daarvan een bevestiging per e-mail, en na het aanbieden van je bestelling bij PostNL ontvang je een track@ trace code zodat je de bestelling kan volgen. 3.Het overzicht van je bestelling sluiten we bij in het pakket.

Herroepingsrecht: Retourneren en Ruilen

Ben je niet blij met je aankopen? Bij Sistersmode doen we niet graag moeilijk; je mag je aankoop binnen 14 dagen na ontvangst retourneren, zonder verdere verplichtingen. Gebruik hiervoor het retour- en ruilformulier dat we mee hebben gestuurd met je bestelling en stuur de artikelen ongebruikt en – indien mogelijk – in de originele verpakking naar ons terug.

Retouren

Wanneer we je retourzending hebben ontvangen, krijg je daar per mail een bevestiging van. Vervolgens storten we het aankoopbedrag direct terug op de rekening waarmee je de bestelling hebt betaald. Houd daarbij rekening met een verwerkingstijd van maximaal 3 werkdagen. Besluit je artikelen terug te zenden, zijn deze kosten voor eigen rekening. Een tip van ons, verstuur het indien mogelijk als brievenbuspakje dit scheelt je in de verzendkosten.

Ruilen

Is de maat niet goed of vind je een ander kleurtje toch mooier? Geen probleem. Bij ruilingen brengen we geen retourkosten in rekening.

De prijs

De prijzen op deze site zijn inclusief BTW. Wanneer het om een actieprijs gaat, communiceren we dat duidelijk. Bij verzendingen binnen Nederland worden géén verzendkosten in rekening gebracht.

Levering

  1. Op werkdagen vóór 16.00 uur besteld, is de volgende dag al in huis, tenzij we een andere datum met je hebben afgesproken. Bestel je in het weekend – van vrijdag 16.00 uur tot en met zondag– dan bezorgen we je bestelling op dinsdag.
  2. Wanneer de levering onverwachts langer duurt dan gepland, hoor je dat zo snel mogelijk en in ieder geval vóór je je bestelling thuis zou hebben verwacht. Op dat moment kun je, indien gewenst, afzien van je aankoop en ontvang je direct je geld terug.
  3. Wanneer we een besteld product onverwachts niet meer kunnen leveren, krijg je je geld terug.
  4. We werken met de grootste zorgvuldigheid aan het verzendklaar maken van elke bestelling. Mocht je desondanks een incorrecte bestelling ontvangen, dan kun je deze uiteraard kosteloos retourneren.

Transportgarantie

Je hebt recht op een goed product. Wanneer een product beschadigt of kwijtraakt voordat het bij jou of een door jou aangewezen ontvanger aankomt, is dat onze verantwoordelijkheid. Als je na het openen van het pakket schade constateert, neem dan direct contact op met ons. Wij zorgen voor een passende oplossing.


Klachtenregeling

Heb je een klacht? Laat het ons dan snel weten. Je krijgt uiterlijk de volgende werkdag antwoord, waarin we vermelden hoeveel tijd we nodig hebben om je probleem te verhelpen of recht te zetten. We zullen er hoe dan ook alles aan doen een oplossing te vinden.


Geschillen

Komen we er echt niet uit? Dan kun je besluiten de zaak binnen drie maanden voor te leggen aan de Geschillencommissie Thuiswinkel (www.sgc.nl). Hoe dat in z’n werk gaat, weten wij ook niet precies. We hebben het namelijk nog nooit meegemaakt…

Uitgebreide Algemene Voorwaarden

Lees je liever de uitgebreide algemene voorwaarden, wij raden het niet aan het is nogal droge ingewikkelde informatie klik dan hier.